Stratford Sub Castle Area

The project forms a walkway alongside the River Avon in the Stratford Sub Castle area. The recycled plastic boardwalk replaced and extended the existing wooden walkway which had degraded and been destroyed in floods

Working in conjunction with Salisbury City Council and Aquascience Ltd, Centriforce proposed a design fully compliant with all Disabled Access regulations. Despite a delayed start caused by the flooding, which took months to recede, the project was completed within the planned installation time. The versatility of the design and products allowed the layout of the walkway to be modified during construction to accommodate a water vowel habitat.

The posts were driven by a handheld hydraulic vibrating rammer meaning that the entire installation was completed without the need for heavy machinery

Installation of support posts for walkwayCompleted walkway alongside River Avon

This site uses cookies. Some of the cookies we use are essential for parts of the site to operate and have already been set. You may delete and block all cookies from this site, but parts of the site will not work.